Bereikbaarheid

De eindmeet van alle afstanden bereik je aan Westfront in Nieuwpoort-Stad. Deze locatie bevindt zich op 300 meters van de tramhalte Nieuwpoort-Stad. 

Busvervoer (optioneel)

Deelnemers kunnen optioneel gebruik maken van een shuttlebus. Wij brengen je van de eventsite Westfront in Nieuwpoort (FINISH) naar de startlocaties (Diksmuide, Ieper of Mesen).

Het busvervoer is NIET inbegrepen in de deelnameprijs. Indien je gebruik wil maken van de bus, dan moet je je plaats reserveren bij inschrijving ( voor 22/08!). Kostprijs € 10/persoon.

  • 85 km : vertrek bus in Nieuwpoort om 3u00 op zaterdag 18 september voor start in Mesen tussen 5u00 & 5u30
  • 60 km : vertrek bus in Nieuwpoort om 6u00 op zaterdag 18 september voor de start in Ieper tussen 8u00 & 9u00
  • 35 km : vertrek bus in Nieuwpoort om 9u00 op zaterdag 18 september voor de start in Diksmuide vanaf 10u00

Bereikbaarheid & parkeermogelijkheden in Nieuwpoort

Met de wagen is Nieuwpoort-Stad makkelijk bereikbaar via de E40 afrit 3. Deelnemers die met de wagen komen en gebruik maken van de shuttlebussen kunnen gratis parkeren.  Er zijn parkeerzones voorzien ter hoogte van:

  • parking Bruselle
  • parking Kattesas
  • parking Watersportlaan

Volg de markeringen van de medewerkers naar de parkingzones en busservice. 

Bereikbaarheid & parkeermogelijkheden in Diksmuide

Met de wagen is Diksmuide makkelijk bereikbaar vanuit het noorden van West-Vlaanderen via de E40 en de A18. Vanuit het zuiden via Kortrijk-Ieper A19 en N369. Vanuit het binnenland en de kust is de N35 de toegangsweg. Deelnemers die met de wagen komen kunnen gratis parkeren op de parking Museum aan de IJzer.  

Diksmuide beschikt eveneens over een station, gelegen op één kilometer van de startlocatie 35km. 

Hou er rekening mee dat we bij aankomst in Nieuwpoort GEEN TRANSPORT terug voorzien !

Bereikbaarheid & parkeermogelijkheden in Ieper

Ieper ligt op het einde van de A19 (aansluiting Kortrijk E17) en is vlot bereikbaar met de wagen. Ook met de trein en het openbaar vervoer van De Lijn is Ieper vlot bereikbaar.  Station Ieper is gelegen op anderhalve kilometer van de startlocatie 60km.

Kom je met de wagen dan kan je gratis parkeren in het eerste gedeelte van de Hoornwerk.  Opgelet in de binnenstad geldt overal parkeerschijfplicht. Bepaalde zones zijn eveneens betalend!    

Hou er rekening mee dat we bij aankomst in Nieuwpoort GEEN TRANSPORT terug voorzien!

Bereikbaarheid & parkeermogelijkheden in Mesen

Mesen is met de wagen best te bereiken via de E17  Kortrijk-Ieper, afrit 2A Komen-Waasten, Richting Komen-Waasten tot afrit Waasten-Ieper-Mesen, einde afrit rechts, 1ste kruispunt links, voorbij slachthuis Covameat, 2de straat links. 

Hou er rekening mee dat we bij aankomst in Nieuwpoort GEEN TRANSPORT terug voorzien!